Selectie ACM-ICPC 2008-2009


In data de 14 iunie 2008 va avea loc in FMI selectia echipelor Universitatii din Bucuresti pentru concursul ACM - International Collegiate Programming Contest.

Locul de desfasurare: Sala 402 din FMI. Ora de incepere a concursului: 11:00.

La concurs pot participa studenti (la licenta sau master, dar care vor fi studenti si in anul scolar 2008-2009) ai Unibuc, sau elevi de clasa a 12-a care vor sa devina studenti ai Unibuc (in masura in care vor fi disponibile locuri in salile de concurs). Cei care doresc sa participe la concurs sunt rugati sa anunte acest lucru prin e-mail, pana pe 10 iunie, la adresa unibuc.acm.team(at)gmail(dot)com.

Subiectele propuse spre rezolvare vor fi probleme de algoritmica si vor trebui rezolvate in limbajele C, C++ sau Java. Sistemul de operare folosit va fi Windows XP, iar mediile de dezvoltare de care veti dispune vor fi: Bloodshed Dev-C++, Microsoft Visual Studio 2005, Microsoft Visual Studio 6.0, J-Creator Plus. Timpul de lucru va fi de 5 ore. Puteti folosi la acest concurs un dictionar Englez-Roman.

In urma acestui concurs se vor alege 6 studenti care vor face parte din cele 3 echipe ale Unibuc pentru ACM-ICPC. Ceilalti 3 componenti ai echipelor vor fi alesi dintre elevii care vor intra in acest an la facultate, cu rezultate deosebite la olimpiadele scolare. Structura finala a echipelor va fi decisa dupa ce vor fi stabiliti cei 9 componenti, in urma discutiilor dintre acestia si mine (ca antrenor al echipelor).

Detalii despre concursurile anterioare de selectie pot fi gasite aici.