Anunt: Doua Conferinte in FMI

Vineri 18 aprilie, incepand cu ora 10:00, in sala 220 a FMI, vor avea loc 2 prezentari sustinute de Luigia Petre, Profesor Asistent in Computer Technology la Abo Akademi University, Department of Information Technologies, si, respectiv Ion Petre, Cercetator la Academia Finlandei si Docent in Informatica Teoretica la Abo Akademi University.

Conferinta sustinuta de Luigia Petre este intitulata Metode formale – un instrument de construire şi verificare a sistemelor software, fiind in esenta o prezentare din aria ingineriei software, iar cea sustinuta de Ion Petre este intitulata Matematica asamblarii genelor la ciliate, fiind pozitionata in aria bioinformaticii. Mai multe despre aceste conferinte se poate afla aici.

Din pacate nu voi putea participa la nici una dintre cele doua conferinte (din cauza orelor de curs pe care trebuie sa le tin in perioada respectiva), dar ii rog pe cei care vor asista sa puna comentarii la acest post in care sa ne povesteasca pe scurt cum a fost.

Noutati (Apr. 18, 2008): Cei doi vorbitori anuntati mai sus, Luigia si Ion Petre, au fost amabili si mi-au oferit slide-urile pe care le-au prezentat pentru a le face publice. Le gasiti aici (prezentarea Metode formale – un instrument pentru construirea si verificarea sistemelor software) si aici (prezentarea Matematica asamblarii genelor la ciliate).